Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g64g145kcal12.1g0g10.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g8.9g24kcal0.7g4.4g0.4g0.9g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g32g21kcal1g1.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Korppujauho (X-tra)16g60kcal2.1g12.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g526kcal34.2g36g27.2g1.8g
Valittu annoskoko130g263kcal17.1g18g13.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g132kcal8.6g9g6.8g0.5g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519