Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g13g22kcal0g1.2g0g0g
Mustikka38g13kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)6.2g23kcal0.9g3.4g0.5g0.7g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g573kcal13g80.6g17.2g5.6g
Valittu annoskoko129g287kcal6.5g40.3g8.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna65g143kcal3.3g20.2g4.3g1.4g
Arvot/100g100g222kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956