Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 41g93kcal7.7g0g6.9g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.7g1.5kcal0.2g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.3g0.4g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g317kcal19.6g4.6g24.4g2.2g
Valittu annoskoko130g158kcal9.8g2.3g12.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g79kcal4.9g1.2g6.1g0.6g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513