Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 73g142kcal13.6g0g9.8g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)22g39kcal4.2g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.1g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g428kcal40g2g28.4g0.8g
Valittu annoskoko130g214kcal20g1g14.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g107kcal10g0.5g7.1g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164