Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g5.5g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g246kcal7.3g50.1g0.9g2.5g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g553kcal16g100.4g8g5g
Valittu annoskoko130g276kcal8g50.2g4g2.5g
Annoskoko puolitettuna65g138kcal4g25.1g2g1.3g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.8g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414