Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 50g10kcal0.2g2g0g0.3g
Cantaloupe meloni25g5kcal0.1g1g0g0.2g
Mansikka 25g12kcal0.1g2.1g0g0.5g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g10g32kcal2.2g0.1g2.5g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g200kcal5.6g11.6g13.4g2.4g
Valittu annoskoko130g100kcal2.8g5.8g6.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g50kcal1.4g2.9g3.4g0.6g
Arvot/100g100g77kcal2.2g4.5g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189