Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g102g137kcal9.1g18.6g2.7g4.4g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.3kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g360kcal18.8g38.8g13.2g9.2g
Valittu annoskoko130g180kcal9.4g19.4g6.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna65g90kcal4.7g9.7g3.3g2.3g
Arvot/100g100g139kcal7.3g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788