Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kanaliemi rainbow 1 L63g31kcal2.5g0.6g2.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L11g5.3kcal0.4g0.1g0.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g141kcal7.6g6.6g9.6g2g
Valittu annoskoko130g70kcal3.8g3.3g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna65g35kcal1.9g1.7g2.4g0.5g
Arvot/100g100g54kcal2.9g2.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563