Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g31g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g23g31kcal0.7g0.4g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras9g33kcal1.2g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g271kcal17.6g20.6g12.6g1.8g
Valittu annoskoko130g136kcal8.8g10.3g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna65g68kcal4.4g5.2g3.2g0.5g
Arvot/100g100g105kcal6.8g7.9g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265