Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta26g38kcal5.1g0g2g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.6kcal0.6g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g9g3.2kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g97kcal11.8g2.4g4g1g
Valittu annoskoko130g49kcal5.9g1.2g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g24kcal3g0.6g1g0.3g
Arvot/100g100g37kcal4.5g0.9g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572