Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Atria kevyt jauheliha88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g13g41kcal2g0.7g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g523kcal42.2g7.6g34.8g1g
Valittu annoskoko130g261kcal21.1g3.8g17.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g131kcal10.6g1.9g8.7g0.3g
Arvot/100g100g201kcal16.3g2.9g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203