Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g5.8g19kcal1.3g3.1g0.1g0g
Mung-papu, gogreen5.8g20kcal1.4g3.7g0.1g1g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g5.8g19kcal1.3g3g0.1g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g17g21kcal0.5g4.3g0.1g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g17g8.8kcal1g0.9g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g253kcal12g37g6.4g3.6g
Valittu annoskoko130g126kcal6g18.5g3.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna65g63kcal3g9.3g1.6g0.9g
Arvot/100g100g97kcal4.6g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060