Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)11g34kcal1.3g6.9g0.2g1.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 55g70kcal11.3g0g2.7g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)5.5g8.7kcal0.4g0.2g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%3.3g3.6kcal0.6g0.1g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g2.2g6.3kcal1.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g297kcal30.4g20.4g10g4g
Valittu annoskoko130g149kcal15.2g10.2g5g2g
Annoskoko puolitettuna65g74kcal7.6g5.1g2.5g1g
Arvot/100g100g115kcal11.7g7.9g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550