Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g38g131kcal4.8g26.2g0.7g1.2g
Paistijauheliha, snellman38g64kcal4.5g0g3.8g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g42g68kcal3.5g5.1g3.3g2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g574kcal26.4g63g20.4g6.4g
Valittu annoskoko130g287kcal13.2g31.5g10.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna65g144kcal6.6g15.8g5.1g1.6g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.3g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716