Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seiti, pakasteena - Findus38g26kcal6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g71kcal13.2g2.6g0.4g1.6g
Valittu annoskoko130g35kcal6.6g1.3g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g18kcal3.3g0.7g0.1g0.4g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750