Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Perunajauho 1dl=70g31g105kcal0g25.7g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 94g32kcal2.9g4.6g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g426kcal2.5g3.8g43.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g157g102kcal17.2g6.6g0.5g0g
Marianne crush 150g94g404kcal1.1g80.8g7.9g1.6g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)266g226kcal0.8g54.6g0.3g5.6g
Kuohukerma,valio,2dl188g639kcal3.8g5.6g65.8g0g
Ranskalaiset pastillit63g288kcal1.9g43.8g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g5861kcal103.4g692g289.8g17.2g
Valittu annoskoko1290g2931kcal51.7g346g144.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna645g1465kcal25.9g173g72.5g4.3g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576