Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 86g114kcal7.2g15.1g1.7g4.3g
Papu valkoinen, keitetty 97g104kcal8.1g13.5g0.3g6.8g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Kaali, valkokaali129g27kcal1.5g4.4g0.3g2.7g
Tomaattimurska 172g51kcal1g9.1g0.3g3.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)21g31kcal0.8g1.9g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 644g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 64g205kcal15.7g29.4g1.2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g1162kcal70.4g154g18.4g48.2g
Valittu annoskoko1290g581kcal35.2g77g9.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna645g291kcal17.6g38.5g4.6g12.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916