Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g413g537kcal66.1g0g30.6g0g
Maustekurkku188g31kcal1.3g5.6g0.2g3.4g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka125g13kcal1.4g1g0.3g1.3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g63g8.8kcal0.9g0.9g0.1g0.8g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 238g708kcal3.6g15.2g71.4g0.1g
Kananmuna, keitetty 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g3055kcal184.2g58.2g234g15.4g
Valittu annoskoko1290g1528kcal92.1g29.1g117g7.7g
Annoskoko puolitettuna645g764kcal46.1g14.6g58.5g3.9g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780