Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 150g114kcal2.8g23.1g0.3g1.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 150g205kcal4g36.4g3.4g5.3g
Fenkoli, annos 100g150g46kcal1.9g10.9g0.3g4.6g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g1009kcal25.4g152g30.8g23.4g
Valittu annoskoko1290g505kcal12.7g76g15.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna645g252kcal6.4g38g7.7g5.9g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094