Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 125g86kcal18.1g0g1.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g163g293kcal6.8g40.7g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g765kcal50g81.8g26.4g0g
Valittu annoskoko1290g383kcal25g40.9g13.2g0g
Annoskoko puolitettuna645g191kcal12.5g20.5g6.6g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334