Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g138g316kcal15.2g23.5g22.1g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g195g117kcal2.9g25.4g0.2g1.8g
Lanttu 54g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Valio voi11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g1221kcal46.2g118.4g70.2g11.2g
Valittu annoskoko1290g611kcal23.1g59.2g35.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna645g305kcal11.6g29.6g17.6g2.8g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484