Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g998g203kcal6g37.9g3g14g
Rucola, lautaselinen n. 30g75g11kcal0.7g1.5g0.1g1g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g34.9g0g
Valkosipuli 30g32kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g1190kcal22g103g77g36.2g
Valittu annoskoko1290g595kcal11g51.5g38.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna645g298kcal5.5g25.8g19.3g9.1g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927