Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%225g313kcal42.8g0g15.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g220g92kcal3.5g18.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g8.4g30kcal0g7.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)14g126kcal0g0g13.9g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g84g127kcal0.8g5.1g11g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g135g42kcal2.4g8.1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g70g246kcal6g53.5g1.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2583g1953kcal111g186g84.4g4.2g
Valittu annoskoko1292g976kcal55.5g93g42.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna646g488kcal27.8g46.5g21.1g1.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193