Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 773g5489kcal5.8g3.1g618.2g0g
Sokeri788g3200kcal0g787.5g0g0g
Kaurahiutale 989g3701kcal143.4g563.8g72.2g98.9g
Kaurajauho 340g1272kcal49.3g193.8g24.8g34g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 618g238kcal6.2g37.1g6.2g3.7g
Vanilla vaniljakastike gogreen2473g5193kcal12.4g519.3g346.2g12.4g
Banaani, kuorittu 2164g1883kcal22.9g396g8.7g38.9g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1855g1375kcal13.9g287.5g7.4g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44704kcal507.8g5576.2g2167.4g416.6g
Valittu annoskoko10000g22352kcal253.9g2788.1g1083.7g208.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11176kcal127g1394.1g541.9g104.2g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343