Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2318g1764kcal43.6g359.2g4.6g23.2g
Porkkana 1159g379kcal7.2g64.4g2.3g29.5g
Sipuli 464g140kcal5.8g22.2g0.9g7.9g
Paprika keltainen 232g70kcal2.2g11.8g0.5g4.6g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1391g1808kcal250.3g30.6g84.8g1.4g
Vesi3476g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi35g115kcal1.6g5.2g9.7g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g464g742kcal37.1g23.2g55.6g7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g464g788kcal16.2g25.5g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11610kcal728g1084.2g455.8g147.2g
Valittu annoskoko10000g5805kcal364g542.1g227.9g73.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2903kcal182g271.1g114g36.8g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964