Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Oltermanni, perinteinen50g180kcal12.5g0g14.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g225g1352kcal47.3g14.9g121.6g0g
Rahka, valio50g33kcal5g2.1g0.2g0g
Keräkaali, 100g501g120kcal6g17g1g10.5g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g2.5g0.3kcal0g0g0g2.1g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Joulukinkku, rasva poistettu175g301kcal52g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g5233kcal277.8g116.4g396g29.2g
Valittu annoskoko1295g2616kcal138.9g58.2g198g14.6g
Annoskoko puolitettuna648g1308kcal69.5g29.1g99g7.3g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436