Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g350g1296kcal15.8g108.6g87.6g13g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja350g273kcal58.8g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu179g225kcal19.6g0.5g16.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g8.8g5.3kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g3634kcal190g225.8g214.6g27.6g
Valittu annoskoko1295g1817kcal95g112.9g107.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna648g909kcal47.5g56.5g53.7g6.9g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674