Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)273g109kcal3g19.6g1.4g3.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g175g105kcal1.7g7.9g7g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g140g35kcal1.4g8g0g3.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Chili mausteseos, Old El Paso3.5g10kcal0.3g1.7g0.2g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 280g270kcal8.4g54.8g0.9g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g2063kcal139.6g197.4g75.6g27g
Valittu annoskoko1295g1031kcal69.8g98.7g37.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna648g516kcal34.9g49.4g18.9g6.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185