Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 66g213kcal19.1g4.6g13.2g20.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g20g28kcal2.8g2.8g0.7g9.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g460g1656kcal128.8g9.2g124.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g6635kcal442.4g48.4g525.6g59.8g
Valittu annoskoko1295g3318kcal221.2g24.2g262.8g29.9g
Annoskoko puolitettuna648g1659kcal110.6g12.1g131.4g15g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723