Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 376g479kcal81g0g16.9g0g
Sipuli kuivattu 14g39kcal1.5g5.1g0.2g5g
Fenkoli, annos 100g4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Korianteri, annos 10g4g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g2g7.1kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g144g40kcal1.6g6.9g0.6g4.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g360g144kcal7.6g24.5g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow48g182kcal3.2g4.6g16.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1787kcal190.4g85.4g72.4g24.6g
Valittu annoskoko1296g894kcal95.2g42.7g36.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna648g447kcal47.6g21.4g18.1g6.2g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521