Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi536g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g15g53kcal6.6g5.9g0.9g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl107g364kcal15g60g7.2g11.8g
Vehnälese 40g92kcal5.3g6.2g1.8g15.1g
Vehnäjauho puolikarkea 522g1792kcal53.2g365.5g6.3g18.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 54g288kcal0.5g0.4g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g5306kcal161.2g908.2g96.6g90.4g
Valittu annoskoko1296g2653kcal80.6g454.1g48.3g45.2g
Annoskoko puolitettuna648g1327kcal40.3g227.1g24.2g22.6g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383