Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal20g137.1g2.3g6.9g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g75g79kcal4.4g11.2g1.9g12.4g
Sokeri 65g263kcal0g64.7g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g136g624kcal0.7g0.7g69.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Mustikka metsä- 271g119kcal1.4g17.4g1.6g8.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 301g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g7.5g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g5060kcal114.4g640.6g213.8g56.6g
Valittu annoskoko1296g2530kcal57.2g320.3g106.9g28.3g
Annoskoko puolitettuna648g1265kcal28.6g160.2g53.5g14.2g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520