Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g204g916kcal15.7g138.4g32.6g7.3g
Voi 57g410kcal0.7g0.2g46g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g226g803kcal13.1g6.8g80.3g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g226g611kcal18.1g27.1g45.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g339g373kcal1.7g50.9g17g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 68g203kcal0g14.2g10g0g
Kahvilikööri68g195kcal0g22.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini9g32kcal7.7g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g91g362kcal0g90.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g7880kcal114g718.8g462.2g14.6g
Valittu annoskoko1296g3940kcal57g359.4g231.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna648g1970kcal28.5g179.7g115.6g3.7g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743