Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)123g395kcal23.5g18.5g24.7g0g
Kookosrasva (Cocos)617g5493kcal0g0g617.1g0g
Vispikerma, Milbona206g741kcal4.1g5.6g78.2g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g82g541kcal21.4g9.1g48.5g1.6g
Murot, Rice Crispies41g156kcal2.5g35.8g0.4g0.4g
Makeutusjauhe, Rainbow21g81kcal0.4g20g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly206g294kcal30.9g18.5g11.3g113.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g15403kcal165.6g215g1560.4g230.2g
Valittu annoskoko1296g7701kcal82.8g107.5g780.2g115.1g
Annoskoko puolitettuna648g3851kcal41.4g53.8g390.1g57.6g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868