Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g400g879kcal44g36g64g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 70g34kcal0.8g6.6g0.1g1.1g
Suolapähkinä 2g12kcal0.5g0.2g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g2539kcal108.6g168.6g161.4g18.6g
Valittu annoskoko1296g1269kcal54.3g84.3g80.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna648g635kcal27.2g42.2g40.4g4.7g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125