Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi240g1728kcal2.4g2.4g192g0g
Sokeri 312g1266kcal0g311.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g480g2789kcal105.1g45.6g242.9g49.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g12320kcal281g721g924g99.8g
Valittu annoskoko1296g6160kcal140.5g360.5g462g49.9g
Annoskoko puolitettuna648g3080kcal70.3g180.3g231g25g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606