Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g543g3966kcal5.4g5.4g434.6g0g
Sokeri 154g625kcal0g153.9g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 483g1657kcal49.2g338g5.8g16.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)85g185kcal0.3g45g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g13062kcal111g1132g881.2g36.8g
Valittu annoskoko1296g6531kcal55.5g566g440.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna648g3266kcal27.8g283g220.3g9.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591