Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 902g260kcal9g41.5g2.7g16.2g
Vehnälese 14g31kcal1.8g2.1g0.6g5.1g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g90g307kcal1.8g2.7g31.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu108g136kcal11.9g0.3g9.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1485kcal49g97.6g89.2g42.6g
Valittu annoskoko1296g743kcal24.5g48.8g44.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna648g371kcal12.3g24.4g22.3g10.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060