Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 244g835kcal24.8g170.4g2.9g8.5g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 165g229kcal20.6g0.5g16.2g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 75g398kcal0g0g44.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen749g300kcal7.5g44.9g7.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g4039kcal105.8g558.8g143g26g
Valittu annoskoko1296g2020kcal52.9g279.4g71.5g13g
Annoskoko puolitettuna648g1010kcal26.5g139.7g35.8g6.5g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526