Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.415g1451kcal55.1g282g10g15.8g
Sokeri 181g734kcal0g180.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)372g123kcal12.3g16.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g160g1148kcal1.6g1.6g127.6g0g
Neilikka, annos 4g4.3g16kcal0.1g3.4g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Siirappi 149g449kcal0.1g110.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g7939kcal142g1208.4g277.6g40.6g
Valittu annoskoko1296g3970kcal71g604.2g138.8g20.3g
Annoskoko puolitettuna648g1985kcal35.5g302.1g69.4g10.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450