Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5536g1168kcal66.4g188.2g11.1g116.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2768g775kcal16.6g164.7g5.5g69.2g
Sipuli (kuorittu)1384g374kcal18g66.4g2.8g23.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)69g14kcal0g4.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 55g225kcal0g55.3g0g0g
Oliiviöljy 187g1652kcal0g0g186.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8415kcal202g958.2g412.6g418g
Valittu annoskoko10000g4208kcal101g479.1g206.3g209g
Annoskoko puolitettuna5000g2104kcal50.5g239.6g103.2g104.5g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118