Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale3704g4815kcal666.7g81.5g225.9g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1975g6321kcal272.6g1145.7g63.2g162g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1049g2729kcal283.3g0g178.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3086g1852kcal30.9g138.9g123.5g18.5g
Sinappi 185g243kcal8.1g26.1g11.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31920kcal2523.2g2784.4g1204.2g367.2g
Valittu annoskoko10000g15960kcal1261.6g1392.2g602.1g183.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7980kcal630.8g696.1g301.1g91.8g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789