Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2900g3695kcal625.3g0g130.5g0g
Sipuli kuivattu 111g302kcal11.7g39g1.8g38.9g
Fenkoli, annos 100g31g10kcal0.4g2.2g0.1g1g
Korianteri, annos 10g31g6.2kcal0.6g1.2g0.2g0.9g
Chili, jauhettu (), annos 6g15g55kcal1.9g8.4g2.6g5.3g
Suola, annos 3g185g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1111g311kcal12.2g53.3g4.4g33.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g2777g1111kcal58.3g188.8g11.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2468g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow370g1407kcal24.4g35.5g129.6g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13792kcal1469.6g656.8g560.6g191.4g
Valittu annoskoko10000g6896kcal734.8g328.4g280.3g95.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3448kcal367.4g164.2g140.2g47.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521