Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Kirjolohifilee 250g413kcal41.9g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g23g15kcal1.7g2g0.1g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g30g4.8kcal0.2g0.9g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 50g87kcal8.8g0g5.8g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2595g1651kcal127g81.6g91.6g6.6g
Valittu annoskoko1298g826kcal63.5g40.8g45.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna649g413kcal31.8g20.4g22.9g1.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890