Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g876g210kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Paprika, punainen105g27kcal0.9g4.8g0.4g2.1g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen175g244kcal33.3g0g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)70g86kcal1.5g19.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2597g1151kcal92.8g110.6g29.6g43.6g
Valittu annoskoko1299g576kcal46.4g55.3g14.8g21.8g
Annoskoko puolitettuna649g288kcal23.2g27.7g7.4g10.9g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741