Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1050g801kcal181.1g0g7.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g53g473kcal0g0g52.5g0g
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2597g2653kcal367.2g18.8g120.4g6.6g
Valittu annoskoko1299g1326kcal183.6g9.4g60.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna649g663kcal91.8g4.7g30.1g1.7g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638