Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4308g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2462g5451kcal430.8g0g418.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1539g631kcal21.5g124.6g4.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli1231g2215kcal104.6g27.1g184.6g0g
Ketsuppi, Felix332g299kcal3.3g69.8g1.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi68g190kcal6.1g4.7g15.6g0.1g
Persilja62g7.4kcal0.9g0.7g0.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17586kcal1134.4g453.8g1250.2g10g
Valittu annoskoko10000g8793kcal567.2g226.9g625.1g5g
Annoskoko puolitettuna5000g4397kcal283.6g113.5g312.6g2.5g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674