Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Margariini 60%, kultarypsi 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 1.5g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.1g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Kevytkerma3.1g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g64kcal2.8g3g4.2g0.2g
Valittu annoskoko13g32kcal1.4g1.5g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.7g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g245kcal10.8g11.5g16.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726