Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.8g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Lanttu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g16kcal0.8g2g0.6g0g
Valittu annoskoko13g8kcal0.4g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal3.1g7.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877