Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4.9g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g42kcal2.6g1.2g3g0g
Valittu annoskoko13g21kcal1.3g0.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.7g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g162kcal10g4.6g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023